Cautare

1913 de rezultate pentru "compatibilitate primar" (3.11 secunde)
De exemplu, si fostul primar liberal al orasului Harsova, Ionel Chirita, se vrea parlamentar, la fel se aude si in cazul lui Dumitru Moinescu, fost primar (PDL de aceasta data) al municipiului Medgidia.
Primarul Harsovei a adaugat ca acest lucru se intampla probabil pentru ca "n-a mai iesit primar cine voiau dansii", adica Ionel Chirita.
"Sunt presedintele PDL si voi face tot ce imi sta in putinta pentru a duce PDL la guvernare", a spus Boc, care a sustinut ca, deocamdata, preocuparea sa este sa ramana primar al Clujului, nu sa devina prim-ministru.
Fostul primar al comunei Tulucesti spune ca Legea 351/2001 ii obliga pe initiatorii hotararii sa intocmeasca planul cadastral de delimitare a comunei care se reorganizeaza, ce trebuie ulterior avizat de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara.
Politistii au propus trimiterea in judecata a fostului primar din comuna doljeana Dranic, dar si a contabilului si referentului agricol, cei trei fiind cercetati pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual si uz de fals.
Asadar, adevarul este undeva la mijloc, si este intretinut cand de primar, cand de consilieri, cand de Iorgus, dar, oricum, de la inceputul anului si pana in prezent, se tot asteapta o decizie:
In ciuda faptului ca Dumitru Moinescu (foto) a fost acuzat de comiterea infractiunii de favorizare a infractorului, fostul primar al municipiului Medgidia spune ca nu a fost deloc afectat de aceasta decizie.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a remis, marti, un comunicat de presa prin care anunta ca primarul Constantei, Radu Mazare (foto), s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 23 aprilie 2003 - 6 noiembrie 2003, deoarece a fost concomitent primar si administrator al unei firme, si risca astfel sa-si piarda functia publica.
Oleniuc afirmase in nenumarate randuri ca el ori iese primar, ori renunta la postul de consilier local, incompatibil cu directoratul de la Sanatoriul Balnear. Neiesind primar, m-am gandit ca eu, urmatorul pe listele de consilieri, ii voi lua locul.
Pedelistul Tudorel Calapod (foto), in prezent directorul Registrului Auto Roman (RAR), filiala Constanta, a inceput sa simta ca traieste pe picior mare in perioada mandatului de primar, dar si acum, dupa incetarea mandatului.
In varsta de 47 de ani, nascut la Braila, de profesie avocat, Liviu Negoita a fost ales in vara anului trecut, pentru al doilea mandat de primar al sectorului 3, cu un scor categoric:
Directorul adjunct al agentiei de presa ITAR TASS, Mihail Gusman, si moderatorii emisiunii au discutat si despre campania impotriva cainilor fara stapan declansata de Traian Basescu in timpul mandatului de primar al Capitalei.
Anghel a fost acuzat ca in perioada 2004 - iulie 2006, in calitate de primar, ar fi determinat achizitionarea de catre Primaria Baia Mare, la un pret supraevaluat, a unui imobil situat pe strada Horea 46 A, avand ca destinatie locuintele sociale, prejudiciind bugetul municipiului Baia Mare cu suma de aproape 400.000 de euro.
Fostul primar de Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, ramane membru al PD-L cel putin pana pe 9 aprilie, cand va fi adoptat noul statut al partidului, a declarat ieri prim-vicepresedintele organizatiei judetene, Romulus Bulacu.
Presedintele organizatiei PSD Voluntari, Mihai Barbu, ii solicita prefectului judetului Ilfov, Dan Cornel Baranga, constatarea de drept a incetarii mandatului de primar al orasului Voluntari al lui Florentin Pandele.
Un medic originar din Ghana, Peter Bossman, a devenit primul primar de culoare al unui oras din fosta Iugoslavie, castigand alegerile municipale din Piran, in Slovenia, localitate aflata pe coasta Adriaticii.
Pentru alegerile locale, in 2008, PSD si PNL s-au batut pentru cele 40.297 pozitii de consilieri locali, pentru cele 3.183 functii de primar, pentru cele 1.393 pozitii de consilieri judeteni si, cireasa de pe tort, pentru cele 41 de Presedintii de Consilii Judetene, alese pentru prima data in sistem uninominal.
Batalia pentru fotoliul de primar al Craiovei s-ar putea da intre un pedelist si un liberal. ... La nivel national, fiecare partid va propune 20 de candidaturi pentru functia de presedinte al CJ si primar. ... Ce ar aduce nou pentru Craiova un primar PNL?
Liviu Dragnea - Nu exista niciun primar care sa-l sustina pe Ion Toma. ... "Nu exista niciun primar care sa-l sustina pe Toma, nici vreun risc in sensul acesta, eu n-am sesizat si sunt sigur ca nu va fi, primarii vor liniste in partid", a spus Dragnea.
Aflat, vineri, in localitatea Scorteni, comuna in care pe 1 mai vor fi alegeri locale partiale pentru functia de primar, presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat, in fata catorva zeci de localnici, ca in opinia sa, premierul Emil Boc si ministrul Elena Udrea nu au curaj sa mearga pe strada, in mijlocul oamenilor, fiindca ar fi huiduiti de catre acestia.
google-analytics.com